Leopardmönstrat


Min vän Isabel hade på sig dessa snyggingar igår och jag dog lite i hjärtat eftersom de inte går att få tag på längre. Jag får nöja mig med att titta på dom eftersom de är 3 storlekar förstora för mig.

The City night


Igår tog jag med Isabel på The City kväll med Sofis mode och MTV på Strandbryggan. 450 uppklädda tjejer drack rosé och minglade med MTV gänget och Sofis mode gänget. Såna här event är alltid uppskattade speciellt under sommaren och Strandbryggan var ett toppenställe att hålla eventet på. Lyckad kväll med andra ord! På söndag sänds också nya avsnitt av The City på MTV KL 18.30.

Festlördag



Färdig för fest i min nya klänning jag fynda på Tradera. Det kommer bli en bra kväll känner jag. Sensommar, vänner och massa bra musik. Vad mer behöver man en lördag...

TIM BERG - BROMANCE AVICII ARENA REMIX


Nelly.com



Svårt att hålla fingrarna borta när man slösurfar och lyssnar på massa bra musik. Jag skyller på The Rolands!

En vän

När jag träffar en av mina bästa vänner behöver jag inte säga så mycket. Antingen syns det hur jag känner eller så liksom vet hon det bara. Hon behöver inte säga så mycket heller utan jag bara känner det. Värmen som jag får utan att be om den, omfamnar min själ så det känns som om inget någonsin har vart annorlunda. Det är väl därför hon är just min bästa vän. När två personer känns som en, ungefär som om hon vet vad jag tänker och som om hon känner vad jag känner. Och det finns få som får mig att känna mig okej trotts allt. Som om ingenting. Och det är en bra känsla. Jag hoppas att vi alltid kommer att vara vänner. Tack Isabel för att du är du ♥

Kvällsläsning


Topp 3 sommarplåga


Jag lyssnar en hel del på musik varje dag (vore konstigt om jag inte gjorde de) och hittar både mycket bra, ny musik och en hel del skit. I år har vi haft överdrivet många sommarplågor men enligt mig tar den här hem första priset som sommar 2010 största misstag inkluderat musikvideon.

Alove top


Jag fick hem en helt underbar tröja från Vila idag! Materialet är fantastiskt i olika ullblandningar. Dock undrar jag om rosetten kommer hålla eller om jag kommer att tröttna på den. Vad tycker ni?

TIME STOPS WHEN YOU'RE NOT AROUND

Enda sedan vi blev tillsammans har jag vaknat upp till hans pussar. Inte en enda morgon har han glömt att ge mig en puss på kinden innan han gått till jobbet. Inte ens när han haft bråttom. Nu har tiden stannat för mig och jag räknar redan ner tills han kommer hem igen.

Älsking har åkt iväg på musik och motorfestival uppe i Älvdalen och kommer inte hem fören på söndag. Det är första gången vi är i från varandra så länge och det kommer kännas tomt när jag inte vaknar av en puss på kinden i morgon.


Make up store Elina


Mitt nya favoritlack kommer från Make Up Store och heter ELINA!


H&M nyheter

Jag är riktigt bra på internet shopping och denna gång blev det inte helt otippat från HM. De har fått in lite nytt i sin webshop men jag hittade bara (som tur var) dessa två plagg. Byxorna är lösa upptill med avsmalade ben och borde likna mina favoritbyxor från Indiska. En kvinna kan aldrig ha för många favoriter i klädväg :)

Tradera fynd



Jag fyndade en spetsklänning på Tradera förra veckan och fick hem den idag! Helt ny och sitter som ett andra skinn på kroppen. 100 kr med frakt och jag är så jäkla nöjd!

APPLE IMAC



Medan jag och älskling väntade på att hans front till hans monsterbil skulle bli lackad i Uppsala idag tog vi oss en sväng förbi Uppsala centrum. Jag har aldrig kört bil så mycket olagligt än där idag! Varenda liten gatan i hela stan är gågata. Hur som helst, när vi väntade på fronten så gick vi genom centrum och kollade lite i butiker och hamnade till slut inne på Makoteket där vi köpte en ny dator! Vi har pratar om att köpa en IMac tidigare så sagt som gjort gick vi därifrån med en 10 kilos kartong!


Egoboost med Blondinbella


Alla som känner mig vet att jag inte är en bokmänniska och har aldrig ägt fler än 5 böcker i hela mitt liv. Jag har nu, trotts de, gett Isabellas bok en chans att bevisa att hon faktiskt vet vad hon pratar om (om hon nu gör det). Isabella har ingen författarbakrund sedan innan och det syns i hennes skrivsätt, men jag måste säga att den här tjejen är riktigt grym som faktiskt lyckats skapa den här boken för oss tjejer som kan behöva få oss en egoboost. Och jag måste erkänna att jag ibland är en av dom.


SWEDISH HOUSE MAFIA


Jag och NRJ DJ Anton D'niice hade en liten fight över radio för ett tag sedan om vilken sommarens stora hit skulle bli. Jag höll hårt i Axwells remix In the air (TV Rock feat Rudy) och han envisades med att det skulle bli ONE med Swedish house mafia. Jag dissade den låten så mycket att han måste trott att jag var knäpp. För den är ju trotts allt riktigt jävla bra. Även denna remix med Pharrell får mina ben att rycka. Det kanske är dags att gå ut och dansa av sig lite tjejer, vad säger ni?


Röda naglar



Jag är väldigt bra på att köpa nagellack men sämre på att ta mig tid till att använda dom. Idag kände jag dock för att göra något drastiskt (jag är egentligen ingen nagellackstjej även om jag önskar att jag vore de) så jag målade naglarna klarröda. Augusti månad och färgen röd tycker jag är en utmärkt matchning. Lacken från LCN är otroligt enkla att arbeta med och jag är riktigt kräsen med att färgen ska bli jämn och fin och det blir den verkligen med deras penslar!

Blogawards 2010



Jag fick hem en personlig inbjudan till Veckorevyns årliga blog award gala, där jag fick chansen att köpa mig en biljett innan de släpps för alla andra den 17 augusti. Dock blev jag lite chockad att de valt att ta ut en avgift för kalaset detta år. Jag läste också ett bra inlägg av Kenza (läs den) där hon träffar in alla rätt vad gäller Veckorevyns val av att ta betalt för biljetterna. Så mycket sponsorer som Veckorevyn har och så mycket reklam vi bloggare gör om detta och ändå väljer dom att sätta ett pris för årets gala. Helgalet tycker jag och jag vet inte om jag är beredd att betala 200 kr för min plats den 25 september. Undrar om dom kommer få tala för sig när resten inser att ett av de roligaste bloggevenemangen under året kommer kosta dom pengar när de tidigare inte kostat något.

(Tyvärr är koden personlig och inbjudan funkar endast för mitt namn ;))


Förändringar

Just nu pågår stora förändringar i mitt liv. I september kommer jag och min pojkvän att bli sambos i min lägenhet i väntan på att nyproduktionen där vi ansökt om lägenhet ska bli klar. Det finns inga ord som kan beskriva känslan av hur rätt en person kan kännas eller hur rätt framtiden känns såhär lång tid innan. Jag känner mig trygg, lugn och förväntansfull över den kommande tiden. Mitt liv började för länge sen men vårt liv börjar nu. Och de ska bli så jäkla kul!

Michael Kors



I juni fyllde jag 23 år och hade länge lovat mig själv en riktigt dyr kvalitets klocka. Stockholm har en av de bästa butikerna när det gäller kvalitetsklockor och märken (Step In Watch Center Drottninggatan 66). Tyvärr kunde jag för allt i världen inte fatta tycke för någon av alla 2000 klockor dom hade. Ganska otippat hittade jag den här klockan från Michael Kors inne på NK Details, som för övrigt har de sämsta utbudet på klockor i stan. Michael Kors är inte känd för att göra klockor men den här föll mig i smaken och för 2000 kr under min uppsatta budget var det ett enkelt beslut!


Hustle Up



Det bästa med lediga dagar är att jag kan sitta med sånt här i flera timmar. Albin Myers remix på John Dahlbäcks Hustle up är en låt som är stjärnmarkerad i min Spotify playlist.

Nylansering

Det tog mig ett tag att inse att det är svårt att vara borta från bloggvärlden. Och när jag väl insåg att jag inte vill vara utan den tog det mig inte lång tid att illustrera upp en egen och personlig blogg. Jag har tidigare bloggat under många år men av olika anledningar avslutat varje blogg.

Så detta är en nylansering av en blogg om mig och mina intressen och vad som händer under mitt intensiva liv i storstaden!


RSS 2.0